TRAINING

Als je begint met Witlof Skincare is het fijn als je alles van de producten weet; hoe ze werken, wat er in zit en hoe je ze het beste gebruikt, los en in combinatie met andere producten.

Ook is het belangrijk om te weten waarom je Witlof Skincare zou adviseren, wat maakt ons anders dan andere merken en hoe kun je dat zo makkelijk en kort mogelijk aan je klanten overbrengen?

Tot slot is het belangrijk om meer informatie te krijgen over de werking van de verschillende ingrediënten en wat er wel en vooral ook wat er niet in onze producten wordt gebruikt. Want dat is onze missie; mensen bewust maken van de voordelen van natuurlijke huidverzorging, voor je eigen gezondheid en die van de planeet.

Onze producttraining is persoonlijk en wordt (online) door Caroline gegeven. Bij sommige startpakketten is de training inbegrepen. Heb je een pakket zonder training? Dan kun je deze er los bijbestellen.

TRAINING

MASTERCLASSES

Op onze website kun je heel veel informatie vinden bij de blogs over allerlei verschillende onderwerpen die te maken hebben met huidverzorging. Ook geven we trainingen die nog dieper op de materie ingaan en waar je al je vragen kunt stellen.

We bieden ook verschillende masterclasses aan, per onderwerp, waar je aan mee kunt doen. Klik op de knop hieronder om naar de Eventbrite pagina te gaan waar deze masterclasses te vinden en te boeken zijn. Veel plezier alvast!

MASTERCLASSES