DE WITLOF MINI-FACIAL

DE WITLOF MINI-FACIAL

DE WITLOF MINI-FACIAL

De Witlof mini-facial: een vierstappenroutine om jezelf een frisse, gevoede en stralende huid te geven. Of je deze doe-het-zelf routine nu op één avond doet, of consequent gedurende een langere periode, beide zorgen voor sterke resultaten. Probeer zelf de Witlof mini-facial!

 

WAAROM DE WITLOF MINI-FACIAL PROBEREN?

Bij Witlof Skincare vinden we het gebruik van natuurlijke en gezonde producten voor je huid van het grootste belang. In het dagelijks leven, wanneer je wordt blootgesteld aan uitlaatgassen, vies openbaar vervoer of zelfs wanneer je je gezicht aanraakt met vuile handen kan je huid verstoppen, geïrriteerd raken of gaan ontsteken.

Onze producten zijn volledig veganistisch en we gebruiken geen kunstmatige ingrediënten, zoals siliconen (die ongelooflijk veel voorkomen in cosmetica), die ook kunnen bijdragen aan huidproblemen door je poriën te verstoppen en onnatuurlijke ophopingen te veroorzaken.

Geef je huid een pauze van deze producten en probeer onze natuurlijke, schone schoonheidsroutine!


 

HOE DOE JE DE WITLOF MINI-FACIAL?

We raden je aan om een van onze speciale sets te gebruiken die bestaat uit de volgende vier producten: de Cleansing Mousse, Balancing Toner, Nourishing Facial Cream en Smoothing Peel. Al deze producten worden gebruikt in je routine.

Als je jezelf nog meer wilt verwennen, voeg dan het Regenerating Oil Serum toe.

We hebben ook een aantal andere sets, speciaal gemaakt voor verschillende huidtypes of condities. Als je een andere set vindt die beter bij je past, wees dan niet bang om die producten te kiezen!

 

STAP 1:

Om te beginnen reinig je je huid grondig en zachtjes door de Cleansing Mousse op je gezicht, hals en decolleté in te masseren, gedurende minstens 30 seconden tot de mousse zacht en romig wordt.

Spoel de mousse af en dep je huid zachtjes droog.


STAP 2:

De Smoothing Peel helpt onzuiverheden en dode huidcellen van de bovenste laag van je huid te verwijderen. Masseer de gel met ronddraaiende bewegingen in op je gezicht, hals en decolleté en laat het 5-7 minuten intrekken. Spoel grondig af met lauwwarm water en dep je huid droog - je hoeft niet opnieuw te reinigen met de mousse!


STAP 3:

Spray de zachte nevel van de Balancing Toner op je gezicht en laat het een paar seconden intrekken. Dit helpt bij het reguleren van de pH-balans van de huid, waardoor deze haar natuurlijke weerbaarheid weer terugkrijgt en beschermd is. Ook is dit de eerste stap om je huid goed te hydrateren.


STAP 4 - optioneel:

Als je voor extra voeding wilt zorgen en die geweldige gloed wilt bereiken, masseer dan een paar druppels van het Regenerating Oil Serum op je huid in opwaartse bewegingen voordat je de gezichtscrème aanbrengt.

STAP 5:

Sluit af met de Nourishing Facial Cream, die je huid grondig hydrateert. Vergeet de huid rondom je ogen niet (hier zou je ook eventueel de Refreshing Eye Cream voor kunnen gebruiken) en masseer in opwaartse bewegingen.

Voilà, je hebt een frisse, gladde, gevoede huid met een prachtige glow!

 

Wil je weten over de producten? Mail naar hello@witlofskincare.com of plan een training. 

RELATED ARTICLES