ILSE DE LANGE OVER WITLOF SKINCARE

ILSE DE LANGE OVER WITLOF SKINCARE

Wie kent Ilse de Lange niet. Ilse is singer songwriter met een langdurige carriere in zowel Nederland als het buitenland. Ze is daarnaast bekend van het progamma The Voice of Holland. Ilse, in Almelo geboren, reist veel en staat veel voor de camera. Ze vindt het belangrijk om goed voor zichzelf en haar huid te zorgen en te weten wat je op je huid smeert. In dit artikel verteld Ilse over haar ervaring met Witlof Skincare.

1. Wat zijn je favoriete Witlof Skincare producten en waarom?

Ik gebruik nu de Cleansing Mousse, Balancing Toner, Regenerating Oil Serum en extra de Smoothing Peel. Ik hou van simpel en effectief, ik heb een gevoelige huid… deze producten zijn heel zacht en makkelijk in gebruik.Witlof is een Nederlands merk en dat vind ik super…. Ik hou van ondernemende vrouwen en Caroline en Cis zijn gepassioneerde vrouwen die gaan voor kwaliteit. Tegen de stroom in. Dus naast dat ik de producten heel erg fijn vind is het ook een fijne gedachte deze 2 vrouwen te steunen in hun missie.

2. Waar moet een skincare merk aan voldoen volgens jou?

Het moet eenvoudig te gebruiken zijn en doeltreffend.

3. Je bent veel en vaak onderweg, hoe houd je je huid verzorgd en wat zit er standaard in je reistas?

Voor mij is het heel handig een hele goede makeup remover te hebben aangezien ik voor mijn werk vrijwel altijd make-up op heb (waterproof mascara) en een paar uur onder lampen sta…. Dus als je dan na een show of tv opname in je hotelkamer komt of thuis bent, wil je het liefst zo snel mogelijk je huid weer lekker fris hebben en in bed duiken.

4. Doe je nog iets speciaals met je huid voor een live optreden of tv opname?

Nou ik ben eerlijk…. Niet echt…. Af en toe doe ik wel extra even de Smoothing Peel en een masker… maar ik ben niet het type vrouw die voor elke opname naar een salon gaat bijvoorbeeld om alles even helemaal op te peppen. Ik heb geluk dat ik met hele goede visagisten werk die altijd ook even zorgen voor genoeg hydratatie onder de make up.

5. Wat kies je? 
 

Snel effect of langzame (maar duurzame) verbetering

Ik denk toch liever duurzaam, alhoewel het soms wel wenselijk is om een snelle boost te kunnen zien in de huid als je vermoeid bent en toch voor die camera moet;-)

Cleansing milk of Cleansing Mousse

Dan ga ik toch eerder voor de Cleansing Mousse, ik hou ervan om met water alles eraf te wassen. Met watjes poetsen is niet echt aan mij besteed.

Recycled plastic verpakking of glazen verpakking

Ik vind dat we goed voor het milieu moeten zijn dus ben erg voor recycling van verpakkingen. Het is wel altijd de vraag of plastic niet deeltjes achter laat in het product wat het verpakt… dus daarin is glas dan wel beter zover ik weet.

 

Wil je weten over de producten? Mail naar hello@witlofskincare.com of plan een training. 

RELATED ARTICLES