JENNIFER HOFFMAN OVER WITLOF SKINCARE

JENNIFER HOFFMAN OVER WITLOF SKINCARE

We hadden de eer om actrice en tv-presentatrice Jennifer Hoffman te interviewen. Jennifer heeft een passie voor alle dingen die sustainable zijn. Ze is altijd op zoek naar meer duurzame manier om te reizen, koopt geen fast fashion en denkt na wat ze op haar huid smeert. We praten met haar over huidverzorging, voeding en natuurlijke skincare.

Wat versta jij onder clean beauty en hoe belangrijk is dat voor jou?

Onder Clean Beauty versta ik zo natuurlijk mogelijk. Eerlijk en puur. Qua voeding, levensstijl en huidverzorging. Waarom zou je onnatuurlijke middelen gebruiken als de natuur het al zo geweldig heeft bedacht? 

 Wat is je skincare routine? En heb je ook een ‘geniet’ moment dat je wilt delen? 

In de ochtend was ik eerst mijn gezicht met koud water, in de avond met warm water, een warme doek en de Cleansing Mousse. Dan spray ik de Balancing Toner op en smeer ik eerst 4 van die overheerlijke druppels van de Regenerating Oil Serum op mijn gezicht en daarna doe ik de Rich Cream op, waar mijn huid in de nacht poedelzacht van wordt. Voor overdag gebruik ik de Nourishing Day Crème met SPF en een tintje, waardoor ik er direct een stuk knapper uitziet. Of zoals mijn vriend zegt “wow, you look great this morning”. Zo zou die crème dan misschien ook gewoon moeten heten 😉 

Sinds wanneer gebruik je skincare en hoe is het veranderd de laatste jaren? 

Mijn skincare is enorm veranderd de afgelopen jaren. Ik heb sinds mijn 25e last van hormonale acne en heb daarvoor alle middelen gebruikt die je je maar kunt bedenken. Vooral ook heel veel chemische smeersels en pillen die enkel aan symptoombestrijding deden. Inmiddels weet ik dat goede voeding en natuurlijke huidverzorgingsproducten veel meer voor mij doen. Lief zijn voor je darmen en lief zijn voor je huid, dat leren we te weinig. 

Wat vind je van de Witlof Skincare producten en welke zijn je favoriet?

 Ik ben ook dol op andere natuurlijke skincare merken, maar Witlof is mijn favoriet. De Regenerating Oil Serum en de Rich Cream zijn zo verschrikkelijk lekker. En de Nourishing Day Crème met SPF ook. En de Refreshing Eye Cream ook. Én de Cleansing Mousse. En de Silky Hand Cream! Die ik op het moment niet bij me heb en mis. 

Met Witlof Skincare zijn we ervan overtuigd dat een gezonde huid, een betere huid geeft. Een gezonde huid krijg je niet in een dag. Wij zijn dan ook meer voor de lange termijn investering dan de korte termijn ‘fix’. Wat vind je daarvan?

We zijn altijd maar op zoek naar snelle oplossingen, we willen direct resultaat. Want de maatschappij heeft ons doen geloven dat dat mogelijk is. Fast food, fast fashion, social media. Directe voldoening. Quick fixes. Maar in die snelheid maken we de aarde kapot en vinden we geen permanente oplossingen. 

Goeie dingen kosten tijd. En daar zit waarde in. De natuur kost tijd en wij zijn de natuur. Dus als we allemaal leren weer meer geduld te hebben, dan zou de wereld daar een stuk van opknappen. En je huid waarschijnlijk ook 😉 

 

Wil je weten over de producten? Mail naar hello@witlofskincare.com of plan een training. 

RELATED ARTICLES