KIM LAMMERS OVER WITLOF SKINCARE

KIM LAMMERS OVER WITLOF SKINCARE

Kim Lammers, voormalig professioneel hockeyster, was nooit zo bezig met skincare. Totdat ze erachter kwam dat al die uren in de brandende zon op het hockeyveld toch wel voor wat huidschade heeft gezorgd, is ze zich er meer in gaan verdiepen. Welke producten gebruik ze? Wat vindt ze belangrijk bij het uitkiezen van haar huidverzorgingsproducten? In dit artikel verteld Kim Lammers over haar ervaring met skincare en Witlof Skincare.

Wat betekent clean beauty voor jou?

Ik vind het belangrijk dat wat ik gebruik qua huidverzorging goed is voor mijn huid en tegelijkertijd goed voor de natuur. Daarnaast moet het snel en makkelijk zijn. Ik ben niet het type dat een uur in de weer gaat met watjes.

Wat is je skincare routine? En heb je ook een ‘geniet’ moment dat je wilt delen?

Zoals ik al zei, snel en makkelijk. Ik maak elke avond mijn gezicht schoon. Daarna verzorg ik mijn huid met een crème. Mijn ochtendroutine ziet er eigenlijk hetzelfde uit. Ik probeer eens in de zoveel tijd mijn huid extra te verwennen door het te laten te checken bij een huidkliniek bij mij om de hoek. Dat is echt een ‘geniet’ moment voor mij.

Wat zijn je favoriete producten van Witlof Skincare?

Ik heb een vrij droge huid. Ik vind daarom de Pure Argan Oil erg prettig. Voor cleansen is de Cleansing Mousse mijn absolute favoriet. Ook erg lekker.

Verdiep je je in de ingrediënten van producten voordat je een cosmeticaproduct kiest? Welke criteria hanteer je voor jezelf?

Ik smeer absoluut niet alles op mijn gezicht. Ik vind daarnaast duurzaamheid ook erg belangrijk. Ik check bij producten altijd of er geen microplastics in zitten. Als mij iets bevalt dan verander ik ook niet meer zo snel van product.

Snel effect of Langzame verbetering?

Heel eerlijk? Vroeger was ik er niet zo mee bezig. Ik smeerde me ook nooit in. Afgelopen jaar heb ik een huidscan laten maken en al die trainingsuren in de zonnen hebben best wat huidschade veroorzaakt. Ik smeer me nu elke dag in met de Day Cream factor 30. Niet zo zeer snel effect dus, maar meer hoe ik mijn huid goed kan verzorgen en daar dagelijks wel wat aandacht aan kan besteden.

Recycled plastic verpakking of Glazen verpakking?

Uiteraard gerecycled, maar dat geldt zowel voor plastic als glas en de papieren verpakking. Altijd alles netjes scheiden.

 

Wil je weten over de producten? Mail naar hello@witlofskincare.com of plan een training. 

RELATED ARTICLES