KIM-LIAN OVER WITLOF SKINCARE

KIM-LIAN OVER WITLOF SKINCARE

Lieve mensen,

Dit verhaal gaat over een experiment. Een experiment wat ik de laatste vier weken heb gedaan. Met een serieus resultaat.

Ik was al een tijdje op zoek naar de juiste skincare. Ik ben namelijk stiekem best ijdel en heb al veel verschillende dingen geprobeerd. Zowel grote als kleine merken, merken die als goed bekend staan, en ook dure merken. Natuurlijk deden ze allemaal wel wat, maar echt het probleem aanpakken, tot de kern komen en mijn huid echt verbeteren, dat deden de meeste merken niet.

MIJN HUID WAS VERSLAAFD

Wat je eigenlijk doet als je heel veel dingen op je huid smeert, is je huid verslaafd maken. Terwijl je huid prima voor zichzelf kan zorgen als je maar weet hoe dat werkt. Hoe ben ik nou tot deze wijsheid gekomen? Ik zag op Instagram een aantal dames die Witlof Skincare gebruikten. En ik vond dat die vrouwen die er altijd fris en fruitig uitzagen en een mooie en gezonde huid hebben. Ik werd dus eigenlijk ‘geinfluenced’! Toen werd ik nieuwsgierig en heb ik contact gezocht met dit merk, gevraagd wat zij precies doen en of dat ook mijn huid zou helpen.

Ik heb namelijk best een gemengde huid: droge plekken rond mijn mond en neus, een vette T-zone, couperose op mijn wang en eens per maand wat ontstekingen op mijn kaaklijn (waar ik echt niet blij van word!). Toen heb ik een gesprek gehad met de huidspecialist van Witlof Skincare. Over mijn huid, maar – en dat was nieuw voor mij – ook over wat ik allemaal eet en drink.

DE HUID DETOX

Ik ben toen het experiment, de huid detox, aangegaan. Een maand lang heb ik mijn huid alleen maar gereinigd met de Cleansing Mousse en daarna de Balancing Toner gesprayd. Ook gebruikte ik eens per week de Smoothing Peel. Die peel zorgde ervoor dat de dode huidcellen worden verwijderd en mijn huid beter vocht kon vasthouden. Verder kwam uit het gesprek met de specialist ook naar voren dat ik het beste kon stoppen met het gebruiken van melkproducten. Ik heb een maand lang alleen maar verschillende soorten plantaardige melk gedronken; amandelmelk, soya melk, havermelk en de kaas heb ik laten staan (maar wel geitenkaas gegeten). En dat was alles! Ik heb een maand lang gewoon geen enkele vorm van crème of olie gebruikt!

EEN WEEK AFZIEN

Ok. Ik moet wel toegeven, de eerste week dacht ik dat ik gek werd! Mijn huid schreeuwde om vocht en vet. Dit kwam door al die jaren voeden met dure crèmes waar mijn huid verslaafd aan was geraakt. Ik moest echt even detoxen. Na een week werd het trekkerige gevoel al minder. Soms spoot ik nog even wat extra Balancing Toner op mijn gezicht.

HET RESULTAAT

Maar na een week en zeker na twee weken trok mijn huid helemaal niet meer. En had ik geen crème meer nodig! Ik heb natuurlijk ook foto’s gemaakt. Met alleen daglicht. No filter.

RELATED ARTICLES