VIVIËNNE VAN DEN ASSEM OVER WITLOF SKINCARE

VIVIËNNE VAN DEN ASSEM OVER WITLOF SKINCARE

Viviënne van den Assem is een Nederlands actrice en presentatrice. Zo was ze te zien in ZOOP van Nickelodeon en is presentatrice bij RTL Boulevard. Viviënne deelt haar ervaring met huidverzorging en Witlof Skincare. Wat zijn haar favoriete producten? En wat zijn haar ideeën over clean beauty? Viviënne verteld over Witlof Skincare.

Wat versta je onder clean beauty?

Eerlijke, goed verzorgende producten, die jou en jouw huid doen stralen!

Natuurlijke huidverzorging wordt steeds groter en verandert van niche naar meer mainstream. Wat vind je hiervan?

Het is een goede ontwikkeling dat men zich steeds beter informeert over wat voor producten hij of zij aanschaft. Bij mainstream huidverzorging wordt dat juist vaak weer vergeten, maar ik vind het positief dat de weg naar die producten toe makkelijker te vinden is!

Hoe verdiep jij je in de ingrediënten voordat je een cosmeticaproduct kiest? Welke criteria hanteer je voor jezelf? 

Ik ben gezegend met een makkelijke huid, waardoor ik altijd veel verschillende producten heb gebruikt en dingen uitprobeer. Voor mij is het meest belangrijk dat de producten hun werk doen, dat ik weet wat erin zit en de textuur. Dat maakt of ik het gebruiksvriendelijk vind en het dagelijks gebruik.

Wat is je skincare routine? Heb je speciale tips of beautyweetjes?

Iedere dag reinigen met een olie voor het hele gezicht. Bij gebruik van veel make-up (met mijn werk wel vaak het geval) reinig ik nog een keer extra en met een sponsje. Ook zweer ik bij het gebruik van een serum en daarin varieer ik graag. Net een beetje waar ik (en/of mijn huid) zin in heb.

Tip van de dag: af en toe een oogmasker. Wake-up gevoel gegarandeerd!

Wat vindt jij van Witlof Skincare?

De Balancing Toner staat met stip op 1. Die is zo lekker van geur en makkelijk in gebruik door de spray. Daarnaast het Regenerating Oil Serum. Lekker vol en beschermt mij goed tegen beginnende couperose.

 Kies voor jou de beste optie uit de volgende twee:

Snel effect of Langzame verbetering?

Ik wens altijd snel effect maar ga voor de langzame verbetering.

 Recycled plastic verpakking of Glazen verpakking? 

Recycled plastic. Ik bewaar ook trouw m’n verpakkingen voor het inleverpunt.

Cleansing Milk of Cleansing Mousse? 

Cleansing mousse! Ik hou van SCHUIM.

 

Wil je weten over de producten? Mail naar hello@witlofskincare.com of plan een training. 

RELATED ARTICLES