WAAROM ONZE RICH FACIAL CREAM ZO UNIEK IS

WAAROM ONZE RICH FACIAL CREAM ZO UNIEK IS

 

WAAROM ONZE RICH FACIAL CREAM ZO UNIEK IS

 

Er zijn veel factoren die een verminderde weerstand van de huid kunnen veroorzaken, zoals veranderende weersomstandigheden, te intensieve peelings of producten die niet goed op je huid reageren. Een verminderde huidweerstand kan leiden tot een droge, schilferige of rode huid, een branderig of tintelend gevoel of eczeem(achtige) plekken.

Witlof's Rich Facial Cream is speciaal ontwikkeld om de weerstand van de huid te herstellen, de vocht/vetbalans van de huid te herstellen en de huid zacht en soepel te laten aanvoelen. Maar hoe?

 

DRIE KRACHTPATSERS IN DE RICH FACIAL CREAM

In de Rich Facial Cream hebben we drie krachtige ingrediënten gecombineerd, die samenwerken om een superrijke en herstellende formule te creëren die de huid verstevigt, gladstrijkt en fijne lijntjes vermindert. Immortelextract, Niacinamide en Ceramiden geven de crème dit ultraherstellende effect. Naast deze drie fantastische ingrediënten bevat de Rich Facial Cream hyaluronzuur, vitaminen, antioxidanten, sheaboter en oliën van avocado, baobab en squalaan. Het is de perfecte cocktail om de droge of beschadigde huid te herstellen. 

 

LEES MEER OVER DE DRIE ULTRAHELENDE INGREDIËNTEN

Niacinamide (vitamine B3) zorgt effectief voor huidherstel, aanmaak van collageen en vetzuren, waardoor fijne lijntjes, pigmentatie en onzuiverheden worden aangepakt. Daarnaast heeft het een positief effect op de vorming van ceramiden, die als tweede component aan de formule zijn toegevoegd. De ceramiden, of huideigen lipiden, zorgen ervoor dat de barrièrefunctie van de huid wordt hersteld. Dit resulteert in minder gevoeligheid, schadeherstel en een betere hydratatie. Het derde bestanddeel is de olie van de Immortelle (stro) bloem, die bekend staat als de wondgenezer onder de essentiële oliën. Immortelle heeft bijvoorbeeld een herstellende werking op littekens, brandwonden, acne, huidallergieën en couperose en heeft daarnaast een stimulerende werking op het immuunsysteem.

 

ZACHTE, SUBTIELE GEUR

De geur van de Rich Facial Cream is afkomstig van rozenwater, Immortelle-bloem en viooltjes. Rozenwater heeft prachtige huidherstellende eigenschappen, terwijl de olie van Immortelle aromatherapeutische eigenschappen heeft, die een antidepressieve werking op de geest kunnen hebben. Het zorgt voor ontspanning en helpt bij het loslaten van zorgen en frustraties. Viooltje heeft ook een aromatherapeutische werking, die het gevoel van eigenwaarde kan versterken en je een positieve stemmingsboost kan geven.

 

SPECIALE FORMULE VOOR DROGE OF BESCHADIGDE HUID

De Rich Facial Cream is ontwikkeld voor elk huidtype, maar de formule is vooral ideaal voor de droge of beschadigde huid, die verstevigd of hersteld moet worden. De Rich Facial Cream is de perfecte aanvulling op je huidverzorgingsroutine, vooral als je in deze categorieën valt.

 

100% VEGAN EN SCHOON

Hier bij Witlof Skincare gebruiken we puur veganistische ingrediënten, en we geloven dat dit het beste is voor je huid. Kunstmatige ingrediënten zoals siliconen kunnen je poriën verstoppen, wat leidt tot irritatie en puistjes. Het is altijd belangrijk om te weten wat je op je huid smeert. Als je meer wilt weten over het belang van veganistische huidverzorging, bezoek dan onze andere blog over Veganuary.

 

Wil je weten over de producten? Mail naar hello@witlofskincare.com of plan een training

RELATED ARTICLES